Boho Green makeup: Naravni makeup izdelki za vsak dan

by - 07:50:00

Če si želiš preizkusiti naravna, ekološka, drugačna in kvalitetna ličila, potem je Boho Green linija ličil prava izbira. Izdelki nosijo tudi COSMEBIO certifikat.


Rdečilo Bois De Rose 01

Narejeno iz 99 % naravnih sestavin, od tega 10 % ekološko pridelanih.

Zelo nežen rožnat odtenek, ki ravno prav obarva ličnice in naredi svež in romantičen videz. Z nanosom težko pretiravaš, a še vseeno imej rahlo roko, ker se zelo praši. Rdečilo je obstojno cel dan in se brez težav zabriše. Naredi zdrav in sijoč izgled. Kljub prašenju ga obožujem.

Cena: 12. 30 €


Maskara za podaljšanje in volumen

99.96 % naravnih, 5.5 % ekološko pridelanih sestavin.

Maskara je super za dekleta s krajšimi trepalnicami, ker dobro poudari dožino, pri volumnu večje razlike nisem zasledila. Je intenzivne črne barve in trepalnice lepo obarva. Ko gre maskara h koncu, trepalnice malenkost zlepi. Ni tipično mokra, saj je že kot nova malenkost bolj suha. Krtačka je klasična in z njo lahko dosežeš vse trepalnice. Primerna tudi za zelo občutljive oči, ker jih ne draži.

Cena: 13.45 €



Korektor

Ekološki korektor za prekrivanje rdečice je narejen iz 100 % naravnih sestavin (25 %  je certificiranih organskih sestavin).

Korektor je potrebno nanašati z lahko roko, kajti na koži pusti intenzivno barvo, ki se ob preveliki količini težje zabriše v kožo. Pri manj opazni rdečici in manjših nepravilnostih je učinkovit, pri večjih ne tako zelo. Njegova tekstura ni tako kremasta kot pri drugih, a pri nanašanju to ne predstavlja ovire.

Cena: 11. 75 €


Upam, da sem te uspela prepričati v kakšen izdelek. Prilagam tudi povezave do izdelkov, o katerih sem pisala v prejšnjih mesecih.


Vse omenjene izdelke lahko kupiš v spletni trgovini kozmetix.si.

Pozdravček,
Maya






Šminka, rdečilo in maskara -  Boho Green

You May Also Like

5 komentarji

  1. Mi delate lušte s tem make upom. Upam, da si ga kmalu privoščim in kaj potestiram. Zgleda odličen. :) Jaz imam favorita že od prej in sicer Lily Lolo mineralni make up. Bi mogla večkrat pisat o njem :)
    Pa prekrasne slikce Maja <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Ana.❤️

      Znamka je res posebna in ima kar nekaj krasnih izdelkov. Šminke so me prepričale in zadnje čase več ali manj posegam po odtenku Orchidée.😀 Ob prili probaj, mislim, da bi ti bla znamka všečna. Lily Lolo pa sama še nisem uspela preizkusiti, me pa mikata paletka senčil in osvetljevalec.🙂

      Izbriši
  2. Meni je Boho srček, si tako žeim, da bi navdušill še kakšno punco, ker je tako zdrav, da ga lahko poješ. Pa look lahko anrediš čisto super lep, brez nekih dodatov dragih znamk:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izdelki so res dobri in verjamem, da bodo punce vzljubile Boho Green znamko.🙂

      Izbriši
  3. Tudi jaz si moram enkrat kaj privoščiti od njih :)

    OdgovoriIzbriši

Spremljevalci