Negovalni in makeup favoriti meseca oktobra

by - 18:48:00


Preden z vso hitrostjo zdrviš prostim dnem in odklopu naproti, si vzemi čas za favorite meseca oktobra.

Plantae dnevna krema

Zelo mi je žal, da sem se kremo odločila preizkusiti šele, ko so pri Izberi zeleno sporočili, da ne bo več na voljo. Krema izredno lepo, sveže diši in je lahke teksture, ki jo kožo hitro vpije. Ne masti kože in se dobro ujame z različnimi tekočimi podlagami. Zelo se mi dopade doziranje na potisk in minimalistična embalaža. Gre za naraven izdelek, ki bi ga z veseljem kupila ponovno.

So pa pri izberizeleno.si poskrbeli, da imamo na voljo novo kvalitetno znamko Oliv’. Izdelki so me prevzeli in imam kar nekaj njihovih kremic, mask in oljev.😉

The Ordinary hialuronska kislina

Lahko bi jo poimenovala tudi čudež v steklenički. Imam mastno a dehidrirano kožo in po vseh prebranih pohvalah, sem se odločila za nakup. Njena glavna “naloga” je zadrževanje vlage. Uporabljam jo večinoma zvečer in jo zaklenem s šipkovim oljem. Po skoraj treh mesecih uporabe je razlika očitna. Suhih predelov je zelo malo ali sploh nič, koža deluje lepše, bolj napeto in sijoče. Praznim že drugo stekleničko.

Cena: 6.80 € (DECIEM) ali 8.50 € (superskin.si)

Bell HypoAllergenic podlaga za ličila v stiku

Primer, ki navidezno zmanjša videz por in pusti žametno mat občutek. Dobro se ujame tako z Bell kot z drugimi podlagami, ne glede na njihovo teksturo in zaključek. Ponavadi si ga v kožo vtapkam kar z gobico in se lepo porazdeli po obrazu.
 
Cena: 8.99 € (bodizenska.si)

Avon Mark primer za senčila

Primer v lončku, ki ga nanesen s čopičem in nato vtapkam s prsti, bistveno podaljša obstojnost senčil, tudi kremnih, ki se ne spacajo. Veko matira in prepreči njeno prehitro mastenje. Uporabljam ga vsak dan, tudi, če ne nosim senčk, da se veka ne zmasti in zmeša štrene maskari.😉

Cena: 3.90 € (AVON)

Boho Grenn šminka v odtenku 204 - Orchidée

Zadnji favorit je šminka, o kateri zadnje čase govorim non stop. Bleščeča mat šminka v roza barvi z dodanimi bleščicami. Naravna in ekološka, ki ne bo zdržala skozi cel dan, a je na ustnicah prijetna.

Cena: 9.90 € (kozmetix.si)

Ti je kateri izmed favoritov všeč?

Pozdravček,
Maya








You May Also Like

2 komentarji

  1. Pogrešam Plantae, res zelo, zelo. Sploh čistilni gel iz bršljana, tega ne morem pozabit. Upam, da mi nekoč rata, da ga bom lahko nekako kupila, ker mi je bil res top:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res škoda za Plantae. Mogoče bo pa kdaj spet na voljo.😃

      Izbriši

Spremljevalci