FLOW trdo milo za britje - jesenska vresa

by - 08:46:00


Flow trdo milo za britje je krasna alternativa klasičnim penam/gelom za britje. Če ne bi imela možnosti preizkusiti mila, niti pomislila ne bi na tako obliko britja. Trda mila mi vedno izsušijo kožo in jih ne maram. Toda ne to milo, pri tem koža ni izsušena. Pena, ki jo ustvari je zelo bogata in britje prijetno. Brez draženja, britvica po nogah drsi brez težav in končni rezultat - gladke noge.

Trdo milo jesenska vresa je ročno izdelano v družinski rokodelski obrti, kjer se uporabljajo certificirane organsko in divje rasle sestavine arktične narave. Bentonite glina ustvari svilnato gladko kožo, jesenska vresa in eterična olja gozdnih dišav pomirjata kožo. 

Milo je primerno tudi za trdovratnejše moške dlačice. Uporabljava ga oba in trenutno se ne poslužujeva pen. Dobiš ga v kartonasti embalaži, v katero suhega pospraviš in vzameš na počitnice. Porablja se zelo počasi in zadošča za kar nekaj britij. Nima izrazitega vonja in je zanimive, vijolične barve.😄 Dobiš ga za 10.50 € na kozmetix.si. Cena se na prvi pogled zdi visoka, a milo imaš za zelooo dolgo časa.





Pozdravček,
Maya


You May Also Like

2 komentarji

  1. Hm, mogoče ga pa naročim naslednjič ko bom kaj naročala pri njih :)

    Sliši se zanimivo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj. Mene je pozitivno presenetilo, ker drugače trdih mil sploh ne maram.😉

      Izbriši

Spremljevalci