Top izdelki meseca novembra

by - 17:36:00

Jej, končno je tu najbolj načičkan mesec leta, ko si lahko daš duška pri oblačilih, ličenju, dekoraciji doma itd..😃  Preden pa zakorakamo v december, sledijo še novembrski favoriti.
1. Essence I ❤extreme crazy volume maskara je ena izmed boljših maskar in to za samo 3 €. Volumen, volumen in še enkrat volumen! Poleg tega treplnic nič ne zlepi in jih lepo loči. Edina slaba stran je ta, da se po dobrem mesecu uporabe začne sušiti.

2. Bioderma Sensibio micelarna vodica je nekaj boljšega na področju čiščenja obraza. Nežna do kože in oči, odlično odstrani make up in očisti obraz. Čeprav ne potrebuje izpiranja, si po uporabi micelarne vodice vedno splaknem obraz.
3. Kiko Milano Neo noir Enigma šminka v odtenku Mysterious Peach (02) se je ta mesec največkrat pojavila na mojih ustnicah. Nekako se je skladala z jesenskimi barvami in razpoloženjem. 😊 Ustnic ne izsuši, njena obstojnost pa je povprečna.

4. Mimo kremnega gela za prhanje Cotton flower ne gre. Ne vem kako kozmetiki Afrodita vedno uspe na trg poslati tako čudovite gele?! Ko že misliš, da si našla najljubšega, te zopet presenetijo z novimi in odličnimi vonji.

5. Maska za mešano in mastno kožo barjanska robida in mint znamke Flow kosmetiika, je maska, ki jo je vredno preizkusiti. Maska je naravna in temu primeren tudi vonj, na začetku malce nenavaden, a se ga hitro navadiš. Masko uporabim 2x tedensko in moram priznati, da se je stanje ogrcev močno popravilo. Ni še čisto OK, a je razlika že vidna. Vsebuje zeleno in Rhassoul glino, poprovo meto, barjansko robido in koprivo. Kožo globinsko očisti, odstrani ogrce in zmanjša pojvnost por.  Kupiš jo lahko v spletni trgovini kozmetix.si. Ne bo ti žal.

Kateri so tvoji favriti?

Pozdravček,
Maya

P.S. Želim ti čim bolj čaroben začetek decembra.✨🌟

You May Also Like

2 komentarji

  1. Tale Flow moram res enkrat preizkusiti, sem ful firbec kako se bo obnesel pri meni :)

    Glede Afrodite je čista resnica, haha. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pri Afroditi res vejo kaj delajo.😀 Ja Flow je super, tudi njihovo olje za obraz je krasno, le probaj.😍

      Izbriši

Spremljevalci