Ocena: Bell hypoallergenic odstranjevalec ličil

by - 12:54:00

Moji zbirki izdelkov znamke BelL se je pridružil odstranjevalec vodoodpornih ličil v gelu. Kupila sem ga v drogeriji Tuš in za 30 g embalažo odštela slabih 7 €. Ker je izdelek pakiran v manjši embalaži, je zelo priročen tudi za potovanja.
Prozoren gel nanesem na vatirano blazinico in z njo nežno odstranim očesna ličila. Oči nič ne draži in ličila so v celoti odstranjena. Tudi vodoodporno senčilo v svinčniku se lepo odstrani, ne vem pa kako je z maskaro (moja ni vodoodporna). Za temeljito odstranjevanje zadošča že majhna količina gela. Ker je izdelek hipoalergen, je primeren tudi za tiste z najobčutljivejšimi očmi.
 Do sedaj me izdelki znamke Bell še niso razočarali. Prepričali so me zaradi svoje kvalitete, zelo ugodne cene, široke ponudbe ...

Če še nisi preizkusila njihove kozmetike, hitro klikni na bodizenska.si ali obišči najbližjo drogerijo Tuš in preveri njihovo ponudbo.

Kaj je tebe preričalo pri znamki Bell hypoallergenic?

Pozdravček,
Maya

You May Also Like

4 komentarji

  1. Super, tukaj si me pa prehitela, še nisem stestirala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe😉 Jaz komaj čakam tvojo objavo o njihovih šminkah.😍😉

      Izbriši
  2. Vanessa6/26/2017

    Sama sem ful alergik in sedaj sem našla to kozmetiko, ki mi ustreza ( KONČNO!) . Me pa zanima če se mora kaj splahnit potem gel z vodo dodatno dol, ko odstraniš ličila ? Še nisem vseh izdelkov sicer od njih probala ker me je strah kakšnih alergij ,ki so se vedno pojavljale :) ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz vedno vse sperem, tudi, če piše, da ni potrebno. Meni je njihova kozmetika super, res pa je, da nimam težav z alergijami.

      Izbriši

Spremljevalci